Iduće kolo:

20. MNL VUKOMERIČKE GORICE 2023.

BISTRENJE! - 12/2023

Datum: 13.08.2023.

Vrući dan v Markuševcu pri našemi Kauboji. Kak i sako leto do sad, kvalitetno su se pripremili za događanje koje će, možda , nekaj i odlučiti kaj se samoga vrha tiče. A tekme su sve bile zanimljive. Borba i za bijeg sa začelja i borba za skakanje na vrh je bila velika i jaka. Mislili smo da se bu nekaj razrešilo, ali ostalo je sve po starom, ostalo je da se zna da se nikaj nezna. U najbolje pozicije prije zadnjega kola v nedelu na Ilovače su Šumari koji sami odlučuju o svojoj sudbini, koji su sami na vrhu i za sve se treba pitati njih. Iz prikrajka čeka trojac bez kormilara sa bodekom manje i koji čeka nečiji kiks od te velike četvorke pa da sedne na vrh. No, kak smo i rekli, rezultatski se nikaj ne razrešilo, sitaucija je ostala hebeno komlicirana, ali je zato zabava i druženje bilo na visokom i kvalitetnom nivou. Je i tata Pevec je moral otpevati "Udaj se draga" i on je vesel iako je zgubil, al v eseli su svi. Jer je vruće, jer je piva mrzla, a sok ladni.

Kravarsko
Opatija Pokupsko 0:2

Počelo je derbijem začelja. Ribiči na Sinove nesreće. Ribiči kompletni dok su Sinovi nesreće bili poprilično oslabljeni. Bolja i konkretnija igra Ribiča donijela im je nove bodeke i siguran bijeg sa začelja kolone.

Strezojevo Gornja Opatija 5:2

Futači maksimalno oslabljeni. Kad je moral zaigrati i Beli i kum Pepa, a pogotovo legendarni Breški Mamič, onda znamo kuliko je vur tuklo. Kristuši su uz malu dozu zafrkancije sve to uspješno pripelali kraju.

Šiljakovina Kozjača 1:0

E, ovo je već malo ozbilneša tekma. Šumari na susede, Badelove manekene. Manekeni oslabljeni do jaja, nema Đuke ni golmana Crnoga, dok su Ribiči si. I Ribiči navalivaju kak gladni vuki, a Manekeni se kvalitetno i pokretljivo brane. Pukša na golu dela čudesa, ne zato kaj zna braniti, nek su ga stalno gađali, a on se miče i baš ga lopta pogodi. Joža od Jože Miškovoga je čupal guste ruse kose, Dražen se nemre načuditi, a a deda Mrki, Buša i Joža Miškov koji zvana, uz štopericu, sve to gladiju, samo pregukavaju. Jel buju važni bodeki otišli bez veze, pa kaj stvarno nemremo zabiti golčeka baš nikak. Ipak, mali trenutak nepažnje u umornim redovima Manekena, malo preveč juriša prema naprvo i Joža od Jože Miškovoga rješava stvar. golček je zabit! Manekeni nemaju sape za vrnuti se. I prva gajbe moreju dojti jer je paklenski vruće.

Donji Hruševec Velika Buna 2:0

Derbi. I to hebački derbi. Odlučuje se i prvo mesto. Morti. divovi bez tate Škojca igraju svoju igru, ali Šoferi navalivaju. Gorenc je tira prema gore jer samo pobeda je vraća u borbu za sam vrh. Z levoga čoška Ribiči glediju kaj se događa, a ni Ilovače ni baš svejedno. Tvrda i čvrsta tekma. Šoferi navaljuju, ali bez nekakvoga posebnoga uspjeha, dok Divovi bi napali, ali jem je malo frka. I u toj žustroj i šahovskoj partiji, opet, mali trenutak nepažnje i lutanja u obrani Divova i Šoferi zabijaju. Ludnica! Gorenc ne čupa kose sijede, jer ih nema, još, nek Goren nori. Na klupi Divova nema gdo noreti. I Divovi se malo otpiraju, pokušavaju zramlati rezultata, ali nejde, nek gukaju još jenoga golčeka i veselica v Markuševcu more krenuti. Litre i vode samo curiju u orkuženju Šofera. Jer vrnuli su se u život, vrnuli su se u borbu za sam vrh, dok Divovi nemaj kaj tugovati, se još more biti dobro i za njih.

Novo Brdo Dubranec 1:2

Još jeden derbi de Ilovača mora dobiti da bi se, nakon prethodnih današnjih rezultata, priključila samomom vrhu.Tak i igraju. Već smo rekli, došel je i Feljo z Nemačke, z beloge sveta, pripomoći svojim dečkima da probaju napraviti ščem više. Miševi u standardnom sastavu i stilu igre: obraniti se i dati loptu Pankiju, morti nekaj napravi. Ali Ilovača je živahna, Ilovača je porekoprektna, Ilovača naganja rezu. I zabija Ilovača, pak su mislili da je sad to to. Ipak, i u nogami i glavami Miševa još navek struji i živi pobjednički duh, nedaju se i poramlavaju rezu. Škajnec je nor, Škajnec je lud, Škajnec je poplavel. Tira svoje naprvo i napravo i naprvo, dok Miševe boli ona stvar za njihvoe probleme i pokušavaju to sve umrtviti. Jer klupa je takna i kratka, nema se baš preveč sape. Ilovača neće pomalo, oni očeju samo pobrzo i u svemu tem ipak zabijaju još jenoga golčeka i sad Miševi više stvarno neamju sape za vrnuti se. Je, i na ove strane gajbe letiju jer borba za sam vrh i za Ilovaču ostaje u iščekivanju.

Markuševec Lučelnica 3:4

I za kraj dana ostaju domaći Kauboji i Mučeniki. Kauboji su svi, Kauboji igraju doma, očeju pobediti, očeju se pokazati. Ali.... I Mučenike treba nekaj pitati. Iako igraju sa dva golmana u igri, iako su brojčano tanki i kratki, ali imaju Števu. Števu kojega iz milja zoveju Števa i koji se zadnjih sedamnajst let oprašta od nogometa. A Števa je stal na sidraša, Števa je pustil korene naprvo, ni dva Kauboja ga nemreju zadržati kad je krenul, a kvalitetno je krenul četiri put. Četiri golčeke je zabili Kaubojima koji si nemreju verovati da jem se to događa. Naravno da se događa jer to je Števin dan i on ima pravo na barem gajbu mrzle pive.

Tablica

Poz. Tim Uta Pob Ner Izg Dani Prim Razlika Bodovi
1 Šiljakovina 11 6 2 3 22 13 9 20
2 Donji Hruševec 11 6 1 4 23 13 10 19
3 Velika Buna 11 6 1 4 25 16 9 19
4 Dubranec 11 6 1 4 20 16 4 19
5 Strezojevo 11 6 0 5 26 21 5 18
6 Kravarsko 11 4 5 2 25 17 8 17
7 Lučelnica 11 4 4 3 23 23 0 16
8 Novo Brdo 11 4 3 4 14 12 2 15
9 Markuševec 11 4 3 4 14 16 -2 15
10 Kozjača 11 5 0 6 19 23 -4 15
11 Gornja Opatija 12 4 2 6 16 27 -11 14
12 Pokupsko 11 3 2 6 15 26 -11 11
13 Opatija 11 1 2 8 14 33 -19 5
Malonogometna liga Vukomeričke gorice