Iduće kolo:

21. MNL VUKOMERIČKE GORICA 2024.

NEMIR I STRAST! - 04/2024

Datum: 01.07.2024.

Vrući asfalt na Plaže, poprilično osvježen okoliš igrališta na Plaže, zahvaljujući gospodinu Šakiju i njegovim ljudima i Prigorcima, puno dobrih komada, muških i ženskih te kao cukor na kraju zanimljive tekme ,većina, i dobra zabava poslije svega, u ogromnim količinama. Je, vidi se da je nedela, vidi se da je nekima sobota bila preteška, vidi se da se vidi kad se ne vidi. I tak smo se igrali celo popoldan. I zezali i srdili i mrsko gledeli i bili na pas mater, ali kad je zastor na igralištu opal, kad smo se preselili pod krov na obale............. Da, kak smo i rekli veliki broj zanimljivih tekmi i događanja na njima. Nek tekme su na d ale odgovore na nepostavljena pitanja, neke tekme i ekipe su bile za vrči upitnik polek njih, a neka tekme i ekipe su bile. Pa, da vidimo kaje to bilo i kak je to bilo:

Donji Hruševec
Strezojevo Opatija 2:3

Odmah na početku jedan od derbija dana. Kristuši su si, i Vrana se vrnul z Bosne i Marko je došel na vreme, dok na druge strane Futački sinovi nesreće su bili i prekobrojni. Ipak su blizu, ipak je gazda tu, pa se moraju pokazati. I lepo je to krenulo, sprobajaju jeni, sporbavaju drugi, ali trda nula. Onda je Šaki, znate Šakija, toga vragometnoga dečeca, odlučil da je toga hebanja i zahebavanja dosta i vrgel onak laganini 3 komada. Podsetil je na svoje stare dane kad je haral, kad su goli samo cureli, kad je kiša, ne padala nek curela, a ona se nije smijala pa je radi toga on, Šaki, odlučil ne pustiti suzu i ostavil je teške boli na svoje napačene duše, te pokazal da vujnem ima još ogna i moči. I sad se sve smirilo, sad samo sunce prži kaj da nigdar to ne više delalo i da nigdar više nebu zašlo. I u toj opuštenosti Kristuši malo po malo, mic po mic, gol po gol, došli na blizu. E, sad je već malo frkenzi, sad je već malo sranje. Ni Mamiču ne baš lako iako je tek prva tekma dana, već gemišti pomalo delaju svoje, već se uvlekel lagani frks u njihove redove. Ali, časa je preveč premalo, ni Kristuši više nemreju iako očeju i gotovo je . Novi bodeki na kontu Futačkih..... koji nam govore da se nekaj veliko sprema temeljem ove fuzije.

Pokupsko Novo Brdo 1:2

Još jedna tekma koja je bila zanimljiva na svoj način. Kad Miši zabiju dva gola, to je onda praznik kod njih. A Ribiči kad zabiju jenoga, onda ne praznik kod njih. Miši su igrali standardno svoju igru, trdo i kaj naprvo napraviju, dobro je. A Ribiči, poprilično umorni od subote, pod velikim teretom domaćega grunta, nikako ne uspjevaju uspostaviti svoj način loptanja. Miši malo po malo zabijaju ta dva, već prije spomenuta, golčeka i zapiraju lesu pred svojem golom. Jemput se otprla, ali bez nekih velikih posljedica po njih. I idu dale, idu u nove pobede, u nove avanture i u p..... m.........

Markuševec Lukinić Brdo 2:1

Da, dolazi trda tekma. Mlađahni i živahni Kauboj Mac na standardnom mestu u ekipe, deda Jole isto na standardno mestu, blues brothers, Luka i Tomo, spermni. Zgubidani su si. Opet u novom modnom izričaju. I Čigra je došel, Živko sperman, Belečići, naravno. Kreće. Pomalo. Ispitivajučki. Oprezno. Neproduhovljeno. I onda......... Kauboji odjemput poludiju i sve otpelaju na svoju stranu. Čigre su "razhebali " ruku svojim jakim udarcima po golu i onda je sve bilo lakše. Sad se mirno moreju spremati za svoj veliki dan, za svoju sobotu. A Zgubidani, iako su pružili solidnu partiju, bodeke buju morali iskati negde drugde.

Lučelnica Kozjača 0:10

Trebala je to biti jako zanimljiva tekm. Ali dve saobraćajke naših Mučenika pokvarile su skroz atmosferu i brojčano stanje ekipa tak da su se Badelovi manekeni mogli zritavati kuliko su šteli. Želimo brz oporavak nastadalim Mučenicima.

Dubranec Šiljakovina 2:1

Derbi. Možda je i to malo za reči. Dve maksimalne ekipe, dve ekipa kaj imaju "problematične" voditelje, dve ekipe koje pucaju na sam vrh. Ilovača kompletna, Šumarima fali Lik kojemu se v sobotu fajn jako zakomplicerano. Prema riječima nezainteresiranih pratitelja Lige, cucek je moral spati van svoje kućice jer je bila zauzeta. No dobro, Lik je jak, bu prebrodil sve te nedaće koje ima, vrnimo se mi na vrući pokuski asvalt i pekleno vreme i atmsoferu na tekme. Tona je, odma, u boj poslal sve svoje najjače snage, a Ilovača to maksimalno kvalitetno kontrolera. Tona puno snage i koncantracije gubi na gluposti, sekera ga to kaje trava zelena, nebo žuto, a sunce blu. Sekera ga kaje špaga na lopte prekratka i kaj teorija relativnosti ne glasi: x puta zero jednako ništa na kvadrat. A premalo prati svoju ekipu, tak da celo selo ima posla z njem. Nebu to tak dugo išlo, negdo bu prije vremena moral na pivu. I v ladovinu. Ilovača po običaju živahno nasrće, Starac lamata svojemi propeleri, Grga samo igra, a Pavel zmišlava norije. U semu tome Ribiči nemreju prebiti Ilovaču dok Grga to more z samo malo dekoncentreranom obranom Ribiča. Na brzaka zabijaju još jenoga i Šumari su u velikemi problemi. Ilovača je Šikija zaklenula i zblokerala kak je i EU zbolokerala vanjsku imovinu Rusije, a drugemi nejde. Pa je Tona još luđi. I kad je već zdigel ruke od sega, kad se pomiril z porazom, ubacil mlade snage u igru, zračak svjetla pojavio se na kraju tunela. Morti se more nekaj više, morti se more barem nula ščariti, ali proklete sekunde i minute su scurele i vredni bodeki odeju na Ilovaču. Tone ostaje da se pomiri sa sudbom kletom i ostaje nada da mu se bu negde vrnulo. A znamo kak je to z nadom ...........

Kravarsko Velika Buna 2:0

To je trebal biti derbi. Ali Divovi nesu došli. Leptiri su ih raskopali kak i varanski guščar kravicu. Drčalo se na sve strane, divovi pomalo obezglavlejno, dok su Leptiri smireno držali sve pod kontorolom i kad je trebalo piknuti su piknuli i ostavil Divove da se liječe u mrzle pijače. Bu bole, tak su neki rekli.

Tablica

Poz. Tim Uta Pob Ner Izg Dani Prim Razlika Bodovi
1 Kozjača 4 4 0 0 19 1 18 12
2 Opatija 4 4 0 0 15 4 11 12
3 Šiljakovina 4 3 0 1 13 5 8 9
4 Donji Hruševec 3 3 0 0 7 2 5 9
5 Novo Brdo 4 3 0 1 7 4 3 9
6 Dubranec 3 2 0 1 8 5 3 6
7 Velika Buna 4 1 1 2 4 5 -1 4
8 Markuševec 4 1 1 2 2 6 -4 4
9 Strezojevo 3 1 0 2 6 5 1 3
10 Kravarsko 4 1 0 3 6 11 -5 3
11 Lukinić Brdo 3 0 0 3 3 8 -5 0
12 Pokupsko 4 0 0 4 1 14 -13 0
13 Lučelnica 4 0 0 4 2 23 -21 0
Malonogometna liga Vukomeričke gorice